Medewerkers

 

Stefanie Jansen

Wie ben je?
Ik ben Stefanie Jansen, sinds april 2021 algemeen coördinator Wijkcentrum De Pijp. Ik ben in 1976 geboren in de Rustenburgerstraat en ben zeker de derde generatie Jansen uit De Pijp.

Wat doe je?
Als coördinator van Wijkcentrum De Pijp ben ik ‘meewerkend voorvrouw’. Dat wil zeggen dat ik niet alleen leiding geef aan de medewerkers van Wijkcentrum De Pijp, Natuur en Milieu Team Zuid en het Groen Gemaal, maar ook dat ik het grootste deel van tijd bezig ben met de ondersteuning van actieve bewoners en ondernemers.

Wat wil je graag voor De Pijp in 2023?
Ik wens dat iedereen die woont en werkt in De Pijp, dat in 2023 met veel plezier zal doen en dat we elkaar steeds gemakkelijker zullen weten te vinden om samen mooie, leuke en goede dingen te organiseren op en voor ons eigenzinnige Eiland De Pijp.

Contact: s.jansen@wijkcentrumdepijp.nl


Sylvia Günther

Wie ben je?
Ik ben Sylvia Günther, kom uit Berlijn, maar woon al bijna 15 jaar in Amsterdam.

Wat doe je?
Ik werk als bureaucoördinator bij Wijkcentrum De Pijp. Ik doe de financiën van het Wijkcentrum, jaarrekening, personeelszaken, begeleid de Pijp Krant vrijwilligers, denk en doe mee met activiteiten van het opbouwwerk en tal van andere klusjes.

Wat wil je graag voor De Pijp in 2023?
Ik wil dat De Pijp voor iedereen een prettige fijne buurt wordt waar bewoners en ondernemers en ook de Gemeente niet naast elkaar heen werkt, maar de handen in een slaan en met elkaar problemen oplossen en leuke initiatieven steunen.

Contact: s.gunther@wijkcentrumdepijp.nl


Tijn Jans

Wie ben je?
Ik ben Tijn Jans en woon al 10 jaar in Bos en Lommer, Amsterdam. Ik ben sinds mei 2022 actief betrokken bij het Wijkcentrum en NMTzuid.

Wat doe je?
Ik doe opbouwwerk voor het Wijkcentrum en houd mij bezig met de zichtbaarheid online. Ik begeleid bewonersgroepen in De Pijp die graag hun straat verbeteren of iets willen organiseren. Ook organiseer ik activiteiten vanuit het Wijkcentrum.

Wat wil je graag voor De Pijp in 2023?
Ik zou graag zien dat bewonersparticipatie gaat leven door de hele Pijp en dat de vele verschillende initiatieven die er al zijn fijn samen werken.

Contact: t.jans@wijkcentrumdepijp.nl